over ons

Auteur: Bavo De Cooman

bavodecoomanDe fantasie van Bavo De Cooman neigt naar wildgroei. Ideaal  voor een boek als De Tijdrovers: Hij hoefde niet tussen meerdere ideeën te kiezen, maar kon ze in de verhaalkeuzes verwerken. En die kleine verhalen die voor, achter en onder het boek verscholen liggen, dat werden de bonusverhalen die het boek doen doorlopen.

Op bavodecooman.be lees je ook zijn andere verhalen, serieuze en minder serieuze, met hoge fantasiefactor als grootste gemene deler.

homepage  mail  facebook  twitter  youtube  linked-in

Illustrator: Jellie Goedhart

jelliegoedhartJellie Goedhart weet als geen ander de fantasiewereld tot leven te brengen waarin het verhaal van De Tijdrovers zich afspeelt.

Haar illustraties zijn veelal realistisch, soms zoet, en toch, door het kleurgebruik en het op subtiele wijze gebruiken van humor in de illustraties, met een rauw randje. Het achterliggende idee van Jellie bij de illustraties is dat je ondanks het plezier van fantaseren de realiteit niet uit het oog hoeft te verliezen en dat dan ineens de realiteit zomaar grappiger kan zijn dan je denkt.

Door die luchtige kijk kan ze verhalen op een fantasierijke en sfeervolle manier weergeven. Bekijk haar werk op www.jelliegoedhart.com.

homepage mail facebook twitter

Uitgever: Tiny Tale’s Bookshop

Tiny Tale’s Bookshoplogo-tiny-tales-bookshop geeft sinds 2017 gepersonaliseerde kinderboeken uit.
In een boek van Tiny Tale’s Bookshop kan je niet alleen verschillende namen zelf invullen, maar je krijgt ook invloed op het verhaal zelf. Door een aantal keuzes te maken, bepaal je mee het wie, wat, waar of hoe in het verhaal. 

Zo levert Tiny Tale’s Bookshop misschien wel het origineelste boekconcept van de laatste jaren. Tekst en tekeningen worden aangepast naargelang de keuzes die je maakt bij het bestellen. Zo krijg je een boek in handen dat helemaal uniek is.

Sinds de lancering van tinytalesbookshop.com in maart 2017 is De Tijdrovers hier verkrijgbaar. Daarnaast vind je er andere spannende, grappige en originele kinderboeken voor verschillende leeftijden, niet in het minst de avonturen van Tiny Tale, de muis uit het logo.

tiny-tales-bookshop  facebook  twitter